Fremtiden skal være lidt grønere!

Du har sikkert mange spørgsmål!

Find svar på dem herunder. 

Dyp HydraCell batteriet i ca. 10-15 sekunder i vand, dette vil herefter forårsage en reaktion mellem magnesium og oxygen, hvilket inducerer en ionbytning, der frigiver elektroner (effekt). Elektronerne reagerer herefter med carbon katoden og omdannes til en brugbar strøm.

Fra ny er der 25+ års holdbarhed, hvis det opbevares forseglet i original emballage og tørt. Batteriet kan opbevares før første aktivering i 25+ år og aktiveres øjeblikkeligt til fuld kapacitet blot ved at dyppe det i vand. Når batteriet er aktiveret, vil det fungere kontinuerligt under belastning, hvilket kun kræver periodisk genaktivering.

HydraCell´s batterier tilbydes i to konfigurationer, TC1D, der bruges i de mindre AquaTac- og AquaFlash-lommelygter, som vil give op til 60+ timers kontinuerlig lys/strøm, og TC2D, der bruges i de større AquaPro- og Shark Light-lommelygter, som vil levere op til 120+ timers kontinuerligt lys/strøm. Shark Light bruger 2x TC2D-batterier, som vil levere cirka 200+ timers lys/strøm.

HydraCell´s batterier kan genaktiveres et antal gange alt afhængigt af brug. TC1D-batterierne (mindre version), kan genaktiveres op til fem gange, mens den (større version) TC2D-batterierne kan genaktiveres op til ti gange.

Strøm vil blive genereret, indtil magnesiumanoden er opbrugt. Batteriet er opbrugt, når anoden er fuldt opbrugt, hvorefter strømmen stopper, og batteriet skal udskiftes.

Hydracell batteriet er ikke et genopladeligt batteri, det er et batteri, som er lavet ud fra vores MagAir-teknologi (en laveffektgenerator), som kan genaktiveres, indtil Magnesiumanoden er helt opbrugt. For at genaktivere batteriet skal du blot dyppe det i vand igen i 10-15 sekunder (indtil anoden er opbrugt).

Nej, da ilt er en nødvendighed i vores MagAir-teknologi i alle vores batterier, vil reaktionen til sidst stoppe (batteriet skal trække vejret), hvis den er nedsænket. Derudover er der en absorberende membran, der holder væsken inde i cellen, som kan svulme op og forårsage skade på batteriet, hvis den nedsænkes i længere perioder.

Vi anbefaler drikkevand, ferskvand, saltvand, havvand eller underjordisk vand, som alle fungerer lige så godt. Hvis du er i en nødsituation, kan du i alternativt bruge urin. Alle andre væsker tager vi ikke ansvaret for.

Nej, i øjeblikket er HydraCell-serien af ​​produkter designet specifikt til at tage HydraCell MagAir batterier, dette inkluderer kravet om, at batterierne skal ånde under drift. I fremtiden planlægger vi at lancere standard batterier, der vil kunne bruges i almindelige forbrugerprodukter.

HydraCells TC2D-batterier giver et indledende højeffekt output på ca. 4,5V og 2 ampere. I modsætning til et konventionelt batteri stabiliserer HydraCell batterierne spændingen, og vil langsomt falde i løbet af dens levetid til ca. 3,2V under belastning i varigheden af ​​batteriernes brugbare levetid (med forbehold for lejlighedsvis genaktivering). TC1D-batterierne giver et indledende højeffektoutput på ca. 4,5V og 1 ampere. TC1D stabiliserer sig til ca. 3,2V under belastning i varigheden af ​​batteriernes brugbare levetid (med forbehold for lejlighedsvis genaktivering).

Generelt skal et HydraCell batteri udskiftes mellem 60 og 200 timers driftstid (afhængigt af størrelse). Hvis du oplever svagt lys eller konstant at skulle dyppe batteriet, skal det muligvis udskiftes. HydraCell batteriet kan opbevares før første aktivering i 25+ år i sin originale emballage og aktiveres øjeblikkeligt til fuld kapacitet blot ved at dyppe det i vand. Når det er aktiveret, vil batteriet fungere kontinuerligt under belastning, hvilket kun kræver periodisk genaktivering. Under visse forhold vil HydraCell batteriet tørre ud for tidligt, især i varme og tørre miljøer og skal muligvis dyppes i vand oftere.

Nej, HydraCell batterierne er allerede imprægneret med salt, hvilket tillader brugen af ​​vand til at skabe saltvandsbroen. Hvis batterierne nærmer sig slutningen af ​​deres levetid, kan dypning i varmt vand i 10-15 sekunder forynge batteriet og udvinde den endelige kraft.

Nej, resterne fra HydraCell batterierne er fuldstændig biologisk nedbrydelige. Affaldsopbygningen (som er en del af processen) er magnesiumhydroxid, som er uskadelig, selv hvis den sluges ved et uheld. Vi anbefaler dog at opsøge en læge, hvis et element af HydraCell ved et uheld bliver slugt.

Ja. Reservebatterierne vil være tilgængelig for forbrugerne i dobbeltpakninger på vores hjemmeside og hos kvalitetsforhandlere, der lagerfører HydraCell-mærket både online og i butikken.

Du vil med tiden opleve, af der kommer noget hvidt ud af dit batteri. Dette er en del af den proces, som foregår inden i HydraCell batteriet, når saltlaget på indersiden af batteriet bliver aktiveret. Dette er derfor ikke til at undgå. Det er ganske harmløst, og kan nemt fjernes med papir eller en våd klud. 

Du kan opleve af din lommelygte kan blive brun, der hvor batteriet er placeret inde i lygten. Dette kan forekomme, hvis batteriet ikke har været tørt ordentligt af inden indsætning, og det overskydende vand er derfor løbet ned ved tilslutningen, hvis lygten f.eks. har stået på hovedet eller lignende. Der sidder en plastikring rundt om batteriet, som hjælper på dette, men det er nødvendigt at du aftørrer dit batteri grundigt. For at undgå dette problem anbefaler vi derfor altid, at man fjerner batteriet fra sin lommelygte, hvis den ikke bruges regelmæssigt. Dette vil hjælpe på både holdbarheden af dine lystimer i batteriet samt forebygge eventuelle urenheder i lygten.

Alle batterierne kan bortskaffes som almindeligt genbrug efter gældende bestemmelser.