Fremtiden skal være lidt grønere!

Hvem er vi?

GetLight er ikke bare en virksomhed,
det er en forretning skabt af mennesker, der lever livet fuldt ud.

Inspireret af passion for en bæredygtig verden

Med respekt for planeten og med et humanitært hjerte – tager vi både vores arbejde og vores mål seriøst, og er stolte af at levere de mest innovative strømprodukter på markedet.

Verden har brug for en ren energirevolution, hvor vores kommende generationer af unge kan bygge en fremtid med bæredygtige og miljørigtige energiløsninger.

Vores mål er at sikre, at enhver person, især dem der lever i fattigdom, får adgang til lys og håndholdt strøm, for individuel sikkerhed, personligt velvære og forbedret livskvalitet. 

Ifølge EPA smider f.eks. USA hvert år mere end 3 milliarder batterier ud. Det er omkring 180.000 tons, hvoraf mange er miljøskadelige engangsbatterier. 

Vores historie

På verdensplan lever over 1,2 milliarder mennesker uden adgang til elektrisk lys. De er afhængige af miljøskadelige og helbredsskadelige løsninger som petroleum, diesel eller stearinlys til deres strøm- og belysningsbehov. Dette problem kan afhjælpes med GetLights miljøvenlige alternativ til traditionelle batterier.

GetLight har sat sig for at levere disse løsninger til gavn for miljøet nu og i fremtiden.

For at imødegå disse mål har vi indgået samarbejde med det innovative Australske firma HydraCellPower.

HydraCellPower er verdensledende og pioner inden for forskning og den teknologiske udvikling af magnesium batterier (Mag-Air).

HydraCell blev født ud fra grundlæggernes ønske om at udvikle bærbare, sikre og miljøvenlige alternativer til traditionelle batterier. Firmaet startede i maj 2014 med at designe og udvikle “Mag-Air” – teknologien.

HydraCells forsknings- og udviklingsteam brugte de næste fire år på at udvikle og innovere teknologien, og udviklede det patenterede og vandaktiverede HydraCell batteri.

I 2019 blev HydraCells andengenerations batterier lanceret i Storbritannien, Australien og New Zealand. Igennem 2019 og ind i 2020 fortsatte HydraCell med at innovere og forbedre sin teknologi og udgav i april 2020 sin tredje generation af HydraCells teknologi.

HydraCell-serien af ​​lommelygter og batterier er nu ved at blive udrullet på nøglemarkeder rundt om i verden, herunder Australien, New Zealand, USA, Canada, Tyskland, de Nordiske Lande og andre udvalgte markeder globalt.

"Et fortsat fokus på forskning og udvikling vil sikre et innovativt udvalg af globalt førende, højtydende, miljøvenlige alternativer til traditionelle batterier og lommelygteserier"